Diskuze Acond

Zapojte se do diskuze o tepelných čerpadlech a klimatizaci Acond i vy. Sdělte nám vaše zkušenosti se vzduchotechnikou u vás doma. Jste spokojeni s vašimi tepelnými čerpadly a klimatizací? Plánujete nákup těchto produktů a neorientujete se na současném trhu? Poradíme vám, jak na to. 

Tepelná čerpadla a klimatizace

Vážně?

Jan Novák | 21.06.2015

Nebylo by lepší si napsat ty recenze tak, aby vypadaly trochu důvěryhodněji? Všechny ty příspěvky vypadají, jak kdyby to psal někdo z marketingového oddělení.

Re: Vážně?

Daniel | 07.02.2016

Přesně.Ani bych se nedivil kdyby některá recenze nebyla přímo od někoho z firmy A ......

Hlučnost

Juraj. M. | 21.02.2014

V průběhu stavby mého domku v Praze – Újezdě nad Lesy jsme si pořídili tepelné čerpadlo známého evropského výrobce. Od začátku však byly problémy s hlukem. Nepomohla ani stavba protihlukové stěny. Musel jsem dát čerpadlo pryč. Prohlédl jsem si několik dalších značek a vybral české čerpadlo ACOND. Teď už je vše v pořádku a mám teplo i klid.

TC

Karel Ostrava | 25.08.2013

Dobrý den, loni (2012) jsem instaloval TC12G2 + aku kombi 400.Se systémem jsem po první zimě spokojen.Mám i klimatizaci acond cca 5let a taky bez problému.Jednání s firmou Acond bylo bez problému (CN,podpora na tel:,Ochota).
Letos nebo příští rok bude bratr taky instalovat TC (země voda) - nabídku již od acondu máme... :-)

tepelné čerpadlo

Pí. Židů LIBEREC | 23.08.2013

Tepelné čerpadlo jsem instalovala již v roce 2009 na základě dobré zkušenosti s firmou ACOND od mého přítele, který instaloval tepelné čerpadlo v roce 2008. Samozřejmě, že reference je vždy výborná věc, ale sama jsem poznala při rekonstrukci mého domu, že to není vždy pravda. U instalace tepelného čerpadla bylo vše k mé spokojenosti a všichni pracovníci, kteří se podíleli na celé akci byli opravdu odborníci. Musím pochválit i servis, protože když jsme měli nějaké nejasnosti tak byli pracovníci vstřícní. Jelikož uvažuji o instalaci soláru, tak budu určitě po dobré zkušenosti kontaktovat firmu ACOND.

tepelné čerpadlo

p. Jankovský ZDISLAVICE u Čechtic | 23.08.2013

Myšlenka pořízení tepelného čerpadla mě napadla na základě dotací, které byly v programu zelená úsporám v roce 2010. Vzhledem k rychlejšímu ukončení tohoto programu jsem získal dotaci pouze na zateplení. Ale i přesto jsem tepelné čerpadlo ACOND v roce 2011 instaloval. Pořád jsem doufal, že dotace začnou znova a já toho budu moci využít. Bohužel program už se znovu nerozjel, ale já musím s potěšení konstatovat, že mé rozhodnutí bylo opravdu správné. Rodinný dům je dvougenerační, kde bydlíme společně se synovo rodinou. Původním zdrojem byl kotel na dřevo a podle informací od zástupce firmy ACOND se neměly náklady na provoz topení tepelným čerpadlem výrazně lišit od ceny dřeva. Jelikož už jsem v důchodu mám více času, tak mám přesné spotřeby elektřiny v jednotlivých měsících. Když odečtu spotřebu elektřiny na provoz domácích spotřebičů tak mi náklady na topení vycházejí do 20 tisíc. Vzhledem k maximální spokojenosti s komunikací mezi mnou a firmou ACOND není pro mě problém pohovořit s kýmkoliv o provozu ze strany potencionálních zákazníků a již několik lidí této návštěvy využilo. Dokonce mi zástupce firmy ACOND s potěšení sdělil, že již několik instalací proběhlo.

Acond reference

V. L. | 17.06.2013

První tepelné čerpadlo jsem si pořídil do své novostavby prodejny strojů a nářadí v roce 2009. Vybral jsem si ACOND, hlavně kvůli referencím. Důležité bylo také to, že je to přímo výrobce. Mám tak jistotu, že se mi o tepelné čerpadlo někdo profesionálně postará. Úspory za vytápění a tepelný komfort splnily moje očekávání. Naproti mojí prodejně vytápí ACOND i panelák se 40 byty.

V roce 2013 mi začal v rodinném domku zlobit 8 let starý plynový kotel. Neustále jsem volal servis a nakonec i přijel. Zeptal se mě, proč jsem neřekl, že je to tak vážné, že jsem mohl i vybuchnout! To byla poslední kapka, plyn jsem odpojil. Ihned jsem se obrátil na ACOND a objednal tepelné čerpadlo. Přes internet si vše kdykoliv zkontroluju a třeba i zapnu vytápění bazénu. ACOND vytápí i několik dalších domů v naší ulici.

tepelné čerpadlo

pavelskala | 28.05.2013

Chci se zeptat, do jake teploty mi tepelne cerpadlo vytopi dum? chci si poridit nejake levnejsi ve standardnim provedeni. diky

Re: tepelné čerpadlo

ondra87 | 28.05.2013

u radiatoru je to asi do -10stupnu, u podlahovyho topeni jsem cetl ze jue to az do -20 stupnu. Kdyz si zavolas do Acondu tak k tobe prijedou domu a vsechno ti to vysvetli...

klimatizace

Hornis | 28.05.2013

Co by jste mi doporucili split nebo mobilni klimatizaci? diky

<< 639 | 640 | 641 | 642 | 643 >>

Přidat nový příspěvek

Fotogalerie: Diskuze Acond foto zákazníci